Szolgáltatások

nature

Kertápolás

Ha elégedetlen mostani kertjével, de nincs energiája, ideje az ápolására, amit megérdemelne, akkor bízza ránk! Fontos, hogy a növények a megfelelő időben, és mértékben legyenek metszve, speciális igényeiket figyelembe véve.

Ne feledkezzünk meg a tápanyag utánpótlás és növényvédelemről. Fű felület rendszeresen legyen fenntartva. Amennyiben szeretné ránk bízni ezt a munkát kérje ingyenes árajánlatunkat!

nature-1

Gyepápolás

A gyep a kert 80-85% át teszi ki a kert növényzetéből. Ezért nagyon szembe tűnő, ha pont erre nem fordítunk kellő figyelmet.

Fontos a rendszeres fűnyírás, tápanyag utánpótlás, gyepszellőztetés, felülvetés, szelektív gyomirtás, hogy kertjében mezítláb lépkedve úgy érezze, hogy egy puha szőnyegen jár. Vállaljuk kertekben a füvesítést, gyepszőnyegezést, vagy a meglévő fű felület felújítását.

can

Öntöző rendszerek

A kert élő! Ezért nem feledkezhetünk meg táplálásáról! Fontos, a nyári kánikulában, hogy a növények is kellő vizet kapjanak, különben kiszáradnak, és befektetésünk a kertbe odaveszhet. Így nem a pihenés, és a játék helyszíne lesz, hanem a rossz érzéseké. Szerencsére napjainkban már komplex öntöző rendszereket lehet kiépíteni, így pontosan meg lehet határozni, hogy egy napon hányszor, és mennyi vizet szeretnénk kijuttatni növényeinkhez, igényeik szerint.

Egy öntöző rendszer egyszeri nagy beruházás, de onnantól kezdve évente csak egyszer szükséges légteleníteni, a téli fagyok előtt. Ha nincs, vagy szívesen megújítaná rég öntöző rendszerét, keressen minket!

black

Kertépítés

Fontos, hogy mikor megvan a ház, és végre élvezhetjük otthonunk melegét a teraszra kilépve ne egy pusztaság fogadja, hanem egy színpompás, élettel teli kert. Ha már megvan a fejében, hogy mit szeretne, vagy szeretne szakmai segítséget kérni személyes megbeszélés után vállaljuk komplett kertek, vagy akár részletek tervezését, kivitelezését.

A kertépítés összetett dolog. Figyelembe kell venni a kert kitettségét, talaj összetettséget, terepviszonyát, a ház stílusát. Ezek után, a megrendelő igényeihez mérten készítünk tervet. Amennyiben érdekelné a kertépítési lehetőség kérje ingyenes árajánlatunkat!